Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποστήριξη Αθλητών

Ένας από τους σκοπούς της Μονάδας Ισότιμης Πρόσβασης είναι να υποστηριχθούν οι φοιτητές με αναπηρία, παρέχοντάς τους την δυνατότητα να αναπτύξουν προσωπική ή ομαδική αθλητική δραστηριότητα και με τον τρόπο αυτό να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους και να αντιμετωπίσουν τυχόν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού.

Σε συνεργασία με το Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και τους εξαιρετικούς Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που το στελεχώνουν, με συλλόγους και σωματεία της πόλης όπως και με την δυνατή ομάδα εθελοντών της μονάδας μένουμε ενεργοί και δραστηριοποιούμαστε στην οργάνωση και διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.

Όλοι οι φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας αλλά και να συνεισφέρουν με τις δικές τους ιδέες. 

εικόνα από ψηλά στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο

Τοπικοί Σύλλογοι

Το Γυμναστήριο του ΠΥΡΡΟΥ

Το γυμναστήριο του ΠΥΡΡΟΥ στεγάζετε σε ένα χώρο 170τμ στο κέντρο των Ιωαννίνων στο χώρο του Παλαιού Χατζηκώστα δίπλα στο ΕΚΑΒ το χώρο τον έχει παραχώρηση η διοίκηση του Χατζηκώστα για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Α.με.Α Ιωαννίνων.

γυμναστήριο Πύρρου

Το γυμναστήριο έχει:
– Αποδυτήρια για άνδρες και γυναίκες με ντουζ και ντουλάπια για τους αθλητές.
– Σάουνα . – 60 τμ. για προπόνηση τζούντο. – 60 τμ. για προπόνηση με βάρη. – Ηλεκτρονικούς διαδρόμους και πολλά όργανα γυμναστικής.

Τα αθλήματα του συλλόγου είναι πολλά και περιλαμβάνουν: Στίβο, Τζούντο, Κολύμβηση, Μπότσια, Γκόλμπολ, Σκοποβολή, Άρση Βαρών κια Κανό-Καγιάκ
Πληροφορίες :

Στραγάλης Σταύρος

Ευάγγελου Χαρίτου 10 – Ιωάννινα Τ.Κ. Τηλ-Φαξ 2651065225

email:pyrrosamea@yahoo.gr www.pyrrosamea.blogsport.com

Ομάδα Μπάσκετ με αμαξίδια

Λογοτυπο IBC

Το Ioannina B.C. ίδρυσε την πρώτη Πανηπειρωτική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο με έδρα τα Ιωάννινα. Με κεντρικό σύνθημα την αφίσα που μας πρόσφεραν τα παιδιά του 2ου Πειραματικού σχολείου Ιωαννίνων στην παραπάνω εκδήλωση «όλοι διαφορετικοί, αλλά μαζί» καλούμε την πόλη να σταθεί δίπλα μας.

Καλούμε κυρίως όμως άτομα με κινητικές δυσκολίες να στελεχώσουν την ομάδα και να κάνουμε μαζί το ταξίδι!!! Οι προπονήσεις αρχίσανε!!!

Υπεύθυνος επικοινωνίας Στέφανος Χατζάρας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (6945021252)

Γίνε παίκτης ή παίκτρια της ομάδας! 👨‍🦽👩‍🦽
Γίνε μέλος της ομάδας! 🏀
Γίνε υποστηρικτής της! 👏

 

Ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδια IBC
elEL
Μετάβαση στο περιεχόμενο